През чуждите очи

Този раздел трябва и ще бъде по-различен.

Тук ще трябва читателите да се разходят.

Живеем във век, където се изграждат нови социални норми с помощта на развитите технологии и правовите рамки на едно " модерно общество".  Всичко около нас започва да се създава с цел- да полагаме минимални усилия(физически и ментални) за да се доберем до желаното от нас нещо. Казано просто- Гладен си, поръчваш си и ти носят храната до вкъщи.Искаш  да си купиш дрехи, поръчваш ги онлайн и т.н.

И всичко това е някак си хубаво, но и някак си вредно.

Този сайт е посветен на историята.

Предишните поколения не са притежавали комфортна зона  подобна на нашата. На всеки няколко години човек е заставал срещу човек, народ срещу народ, армия срещу армия. Смъртта и трагедията били ежедневие.

Българите са се биели за своята свята кауза през обширна територия от северна Добруджа до Албанските планини. Когато враговете на българското обединение обгазявали нашите войници с отровни снаряди, нашите герои не са имали възможност да избират от новото меню на Happy за доставки до дома.

И да- слава на Бог, че тези времена отминали ( или не  са !?). И все пак много млади хора не знаят за тази саможертва. Затова ви приканвам- събуйте новите маратонки от UnderArmor  и обуйте старите обувки на нашите горди герои. Само за 2-3 минути, ще можете ли ?